Geopend op afspraak: Middendijk 3-5, Helmond 06 511 997 94
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Algemene voorwaarden

Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u een bezoek brengt aan onze website. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, is de informatie op deze website te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright

Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten of afbeeldingen, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming.

Privacy

www.deurenhandel.nl respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven.
Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt in overeenstemming met de geldende richtlijnen verwerkt. www.deurenhandel.nl stelt uw persoonlijke gegevens op geen enkele manier beschikbaar aan derden.

Hyperlinks

De www.deurenhandel.nl website kan hyperlinks naar andere websites bevatten. www.deurenhandel.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, volledigheid of authenticiteit van de informatie op deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan dergelijke gekoppelde websites.

Prijzen

Vermelde prijzen zijn afhaalprijzen inclusief BTW en dienen bij afhalen te worden voldaan. Pin betaling is mogelijk. S.E.& O. De eenmalige producten zijn met korting daar zit geen garantie op.

Andere deuren bijvoorbeeld de roosterdeuren zijn met 5 jaar garantie.

Speciaal voor u bestelde artikelen en maatwerk kunnen niet retour worden genomen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Middendijk 3-5, Helmond Alleen op afspraak
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×